Stel jezelf deze 10 vragen en vind jouw droomjob
Wie kordaat de daad bij het woord voegt, kan – met wat geluk – snel een realistische droomjob ontdekken. Deze 10 eenvoudige vragen helpen jou hierbij.
Je moet er niet zoveel voor kunnen, maar er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden. Lees hier wat de job van een professionele slaper inhoudt, wat je ermee kan verdienen en wat de voor- en nadelen zijn.
Extra: De 10 smerigste jobs die er bestaan
Een professionele slaper is in één zin iemand die geld verdient om te slapen. Niet zomaar natuurlijk, meestal is er wel een onderzoek aan gekoppeld. Zo test je verschillende slaapproducten uit of duiken onderzoekers in je slaappatroon. De mogelijkheden op een rijtje:
Ontdek: De beste tips voor een betere slaap
In principe kan iedereen die jobs uitoefenen, maar je komt er niet zomaar voor in aanmerking. Om een professionele slaper te worden, moet je …
Professioneel slapen is geen 9-to-5-job. Je gaat dus als freelancer aan de slag en krijgt hier en daar losse opdrachten. De kans is groot dat je voor een onderzoek meerdere keren moet ‘werken’ – slapen dus. Je slaapt dan in testcentra, ziekenhuizen, hotels, … en er is altijd medische bijstand.
Het loon van een professionele slaper is moeilijk te bepalen. Het hangt van de duur en inhoud van de opdracht af. Dat kan eens enkele honderden euro’s zijn, maar evengoed enkele duizenden euro’s. De aard van de proef bepaalt alles!
CHECK: Wanneer kies je best voor freelance werk?
Lees ook: Stel jezelf deze 10 vragen en vind jouw droomjob
(sv/em) - Bron: CareerAddict
30 december 2022Wie kordaat de daad bij het woord voegt, kan – met wat geluk – snel een realistische droomjob ontdekken. Deze 10 eenvoudige vragen helpen jou hierbij.
Ochtendstond heeft goud in de mond, al ervaart een avondmens dat als hout in de mond… Hoe kun je als avondmens toch nog functioneren in een 9-to-5-job?
Het lukt slechts weinig mensen om (deftig) te slapen tijdens een vlucht. Tegelijk zijn veel passagiers bereid om er extra voor te betalen.
Werk je om te leven, of leef je om te werken? Je job heeft een grote invloed op je geluksgevoel. Reden te meer om met een fijn gevoel naar je werk te gaan!
Ook al brengen we een derde van ons leven al slapend door, toch besteden we er niet zo gek veel aandacht aan. Dat is wel aan het veranderen...
Van werken kun je soms moe worden maar wat als je vermoeid aan je werkdag begint? Wat zijn de risico’s? En is het dan nog wel de moeite om eraan te beginnen?
De klein- en groothandel is de grootste sector in onze nationale economie op het vlak van tewerkstelling. Hoeveel verdienen zij die er werken?
65% van de jongeren belt bijna niet meer. De reden hiervoor is belangst. Toch blijft het ouderwetse telefoongesprek nog altijd efficiënt en handig…
Gemeente Rumst neemt een nieuw organisatieplan in gebruik om zo meer in te zetten op innovatie, netwerken en welzijn.