Offres d'emploi Horeca, tourisme, entretien »  Horeca - Flandre occidentale :   3 jobs

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SOUS CHEF

  • Quest Events NV
  • Oostkamp
  • Durée indéterminée
As the sous chef at De Herten, you will work closely with the head chef to deliver a consistent and high-quality culinary experience. You will be...

employé(e) polyvalent(e) friterie

  • Actief Interim Mouscron
  • Espierres-Helchin
Vous êtes dynamique, volontaire et souriant(e) pour accueillir les clients ? Vous aimez le secteur de la Friterie et travaillez le weekend n'est pas...

Employé de cuisine

  • Actief Interim Ieper
  • Loker
  • Intérim option contrat fixe, Durée indéterminée, Indépendant, Job d'étudiant
  • Préparation et découpe des ingrédients pour les plats.
  • Assistance à l'installation et à l'organisation de la cuisine pour les périodes de forte affluence.
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SOUS CHEF

  • Quest Events NV
  • Oostkamp
Durée indéterminée, Temps plein
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In the fall of 2024, de Herten will open its doors as a new café/wine bar with a twist, offering a welcoming space for drinks and bites, as well as a restaurant where guests can enjoy quality meals with friends and family in the heart of nature.

To help bring this vision to life, we are looking for a skilled and dedicated

SOUS CHEF

Description de la fonction

As the sous chef at De Herten, you will work closely with the head chef to deliver a consistent and high-quality culinary experience. You will be responsible for managing the bar bites, ensuring they meet our standards for taste and presentation. You will also oversee the delivery and organization of our kitchen supplies.

Profil

Formal training as a chef, or equivalent experience
At least 2 years of experience in a similar role
A passion for cooking with fresh, local, and seasonal ingredients
Attention to detail in both cooking and presentation
A commitment to cleanliness and organization in the kitchen
A positive and dynamic attitude with the ability to work well in a team
Knowledge of FAVV regulations is a plus

Offre

Full-time employment with a permanent contract
A competitive salary that reflects your experience and skills
A pleasant working environment surrounded by nature
Opportunities for professional development and growth within the company

Information pratique

Type de fonction :
Secteur :
Lieu de travail
Exigences
Néerlandais, Anglais

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Alors vous avez atterri au bon endroit, Jobat.be propose 3 emplois à Flandre occidentale dans la catégorie "Horeca".

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