Twitteren zonder dat je baas het ziet
Onverbeterlijke twitteraars hebben er gelukkig weer een trucje bij om hun twittergedrag toe te dekken.
Onder ‘zeer actieve bloggers’ verstaan we de werknemers die 30 procent van hun werkdag besteden aan het surfen naar sociale netwerksites. En hoewel bijna iedereen een Facebook-, Twitter-, of LinedIn-account heeft, zijn er dat behoorlijk weinig. Amper 11 procent, waaronder vooral mannen tussen 14 en 44 jaar, behoort tot de ‘zeer actieve bloggers’.
Heb jij weet van collega’s die voortdurend naar sociale netwerksites surfen? Dan ben je maar beter op je hoede voor hen ...
(mw) – Bron: faqt.nl
16 januari 2012Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte
Onverbeterlijke twitteraars hebben er gelukkig weer een trucje bij om hun twittergedrag toe te dekken.
Premier Yves Leterme slaat de bal af en toe serieus mis op Twitter. Maar hij is niet de enige! Deze 6 werden zelfs ontslagen na hun misstappen ...
Twitter kan een nuttig instrument zijn, niet het minst bij je zoektocht naar werk. Hoe je dat juist moet aanpakken? Jobat.be geeft vijf tips!
Het gebruik van social media zou werknemers creatiever maken. Dat blijkt uit een onderzoek van TNO, een Nederlandse onafhankelijke kennisorganisatie.
Wil je graag je huidige job blijven uitoefenen, zonder ontslagen te worden? Wees dan heel voorzichtig met wat je op Facebook en/of Twitter doet! Want ja, je werkgever leest heel vaak mee, meer zelfs dan je denkt!
Het ziet ernaar uit dat social media van de werkvloer bannen een verloren strijd is. Toch hoeven werkgevers zich niet verslagen te voelen.
Af en toe van job veranderen kan je leven beter maken. Maar loont het wel de moeite om voortdurend te jobhoppen voor een hoger loon?
In tijden van nood kent men z’n vrienden… of heeft men een goede baas. Want er zijn wel wat niet-financiële mogelijkheden om jou te helpen!
In de zorgsector zijn er altijd handen te kort. Maar vertaalt de hoge vraag naar verpleeg- en zorgkundigen zich ook in een hoog loon?