Een ploegenpremie: wat is het, wie krijgt ze en hoeveel bedraagt ze?
Werken in een ploegensysteem is dé oplossing voor zij die zich niet kunnen vinden in een 9-to-5-job. Ook voor je gezinsorganisatie kan het een zegening zijn...
Meer verdienen is altijd leuk. Wij belonen je daarom graag met een heleboel kostbare tips om een hoger loon in de wacht te slepen.
Ook voor vragen als ‘Waarom krijgt mijn collega opslag en ik niet?’ en ‘Word ik meer betaald als ik moet werken op een feestdag?’, ben je hier aan het juiste adres...
Werken in een ploegensysteem is dé oplossing voor zij die zich niet kunnen vinden in een 9-to-5-job. Ook voor je gezinsorganisatie kan het een zegening zijn...
Hoeveel verdien je als je bij de overheid gaat werken? En is dat meer of minder dan dat je als bediende in de privésector aan de slag gaat?
Stel je voor: je hebt net een nieuwe job gevonden maar je vorige werkgever verrast jou opeens met een interessant tegenvoorstel. Ga je erop in of niet?
Er is een stijgende lijn te zien in het aantal Belgen met een tweede job. Maar waarom is dat nu zo populair? We nemen de cijfers onder de loep.
Een loonsverhoging of een extralegaal voordeel: het is altijd fijn wanneer je tomeloze inzet op de werkvloer beloond wordt. Hoe maak je de juiste keuze?
Er rust nog steeds een taboe op het bespreken en onderhandelen van het loon, zo blijkt. Gelukkig is de jongere generatie goed op weg om dit taboe te doorbreken!
Maken ordelijke medewerkers meer kans op een promotie? Of lijkt dat alleen maar zo? We graven dieper in de achterliggende redenen.
Een deel van de samenleving moet meer en meer op hun inkomsten en uitgaven letten. De angst om van job te veranderen voor een hoger loon, ebt weg...
Een dankwoordje krijgen van de baas is fijn, maar opslag krijgen is nog beter. Hoeveel hou je nu écht over van die welverdiende loonsverhoging?
Een stapje hogerop is altijd goed nieuws, toch? Het is inderdaad een hele eer. Maar misschien is het niet voor iedereen weggelegd. En ook niet op elk moment.
Je bent er helemaal klaar voor om eindelijk die loonsverhoging aan je baas te vragen. Maar wat gaat er door je baas heen wanneer je de bewuste vraag stelt?
4.345 euro bruto gemiddeld per maand. Zoveel verdient een ingenieur in ons land. Maar hoe zit dat bij starters? En bij diverse ingenieursopleidingen?
Bijklussen "in het zwart" behoort sinds de flexi-job tot het verleden. Wie kan het doen? Waar moet je rekening mee houden? En is bruto werkelijk netto?
Show me the money! Of toch eerder iets anders? Wie van job verandert, doet dat niet altijd om alleen maar meer geld te verdienen...
Een hogere functietitel krijgen, zónder bijhorende loonsverhoging. Zou je dat aanbod accepteren?
Een nieuw jaar… een hoger loon? Dankzij de automatische loonindexatie krijgen heel wat werknemers vanaf januari maandelijks een hoger bedrag.
Onbelast bijverdienen mag niet meer... maar er zijn wél nog heel wat mogelijkheden om toch nog een aardig centje extra te verdienen!
De stijgende levenskosten sparen niemand, zelfs mensen met een vaste job zijn steeds vaker op zoek naar een extra inkomen. Wat zijn de mogelijkheden?
Je hoeft niet te veranderen van werk om je te verbeteren. Met de juiste aanpak kan je ook intern promotie maken. 7 tips...
Onderhandelen over je loon is niet altijd makkelijk en soms verloopt het gesprek zelfs stroef... Deze tips helpen je bij het onderhandelen.