Linde Merckpoel deed het voor 7 euro per uur
Ook voor haar vakantiewerk moest Linde Merckpoel al om 6 uur opstaan. Toen werd ze echter ‘slechts’ 7 euro per uur betaald. Dat is bij Studio Brussel gelukkig wel even anders ... hopen we voor haar!
Ik heb eerst lesgegeven op een academie voor muziek en woord. Dat moet in 2006 geweest zijn. Ik gaf er algemene verbale vormgeving. Je weet wel: tweeklanken leren uitspreken enzo.
Geen idee. Het was wel goed betaald. Wat ik trouwens niet meer dan normaal vind. Er kroop echt veel werk in die lesvoorbereidingen. Een leraar heeft eigenlijk nooit gedaan met werken … Op voorwaarde dat hij zijn werk goed wil doen natuurlijk. Maar dan mag dat wel navenant betaald worden.
Goh, niet zo veel. Ik ben héél gelukkig met wat ik nu doe. Misschien had ik wel nog graag wat langer gestudeerd. Germaanse of zo, in ieder geval iets met talen. Ik had me graag nog wat meer – misschien raar om te zeggen - 'gevormd'. Ik ben soms jaloers op mensen die politieke en sociale wetenschappen hebben gedaan, dat lijkt me zo’n goede basis.
(mr)
23 juli 2012Ook voor haar vakantiewerk moest Linde Merckpoel al om 6 uur opstaan. Toen werd ze echter ‘slechts’ 7 euro per uur betaald. Dat is bij Studio Brussel gelukkig wel even anders ... hopen we voor haar!
We vroegen Bart Roose (47) uit Brugge hoeveel hij verdient ...
In de reeks ‘De man van’ gaat Jobat op zoek naar de man achter een bekende vrouw. Tomas De Soete ‘Staat Op!’ en Siska Schoeters ‘Zet’m Op’ voor Studio Brussel. Quality time is door het uitzendschema echter schaars voor het radiokoppel.
Radiopresentator Tomas De Soete werkt al sinds z’n stage bij Studio Brussel. Solliciteren heeft hij met andere woorden nooit gedaan. Kortom: een echte geluksvogel!
Hanne en Afi zijn winkelmanagers bij Colruyt Group, ze getuigen over hun afwisselende job.
Kris en Hans werken al enkele jaren bij De Lijn als buschauffeur en teamcoach.
Als er tien dagen zijn die je nu al in je agenda van 2024 moet aankruisen, dan zijn het de volgende wel!
Audrey en Tibby werken als administratief assistent bij de Rechterlijke Orde: een sociale job met een grote maatschappelijke impact
Nachtarbeid is in principe verboden. Concreet mogen werknemers die onder de arbeidsduurreglementering vallen niet werken tussen 20u en 6u.