Het loon van een artiest: niets tot 1.700 euro netto
We vroegen Dieter Bossu (35) uit Gent hoeveel hij verdient ...
De Amerikaanse droom van Oprah Winfrey blijft duren. De nog steeds ontzettend populaire talkshowhost en mediamagnate ziet haar loonbriefje nog jaar na jaar dik aangespekt. Ze verdient volgens Forbes maar liefst vier keer zoveel als haar dichtste concurrent.
De Amerikaanse zou op een jaar tijd zo’n 315 miljoen dollar binnenrijven. Omgerekend komt dat neer op een 'kleine' 259 miljoen euro. Naast haar talkshow en een naar zichzelf genaamd magazine, heeft Winfrey ook een contract voor drie jaar van 55 miljoen dollar (45 miljoen euro) bij een radiostation én start ze in 2011 met een eigen tv-zender.
Op plaats twee van 'machtigste sterren' staat zangeres Beyonce Knowles, met een inkomen van 87 miljoen dollar (71 miljoen euro). Op drie staat regisseur James Cameron. De maker van 'Avatar' zag zich 210 miljoen dollar (172 miljoen euro) rijker worden, maar is toch minder machtig dan Beyonce, aldus Forbes.
11 september 2009Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte
We vroegen Dieter Bossu (35) uit Gent hoeveel hij verdient ...
Het is niet eerlijk, maar volgens onderzoekers van de universiteit van Queensland verdienen blondines gemiddeld meer dan hun bruinharige collega’s.
Hoeveel verdient de president van de Verenigde Staten jaarlijks? En hoeveel bedraagt het totale gezinsinkomen van Barack Obama en zijn echtgenote Michelle?
Nachtarbeid is in principe verboden. Concreet mogen werknemers die onder de arbeidsduurreglementering vallen niet werken tussen 20u en 6u.
Neem jij je smartphone of laptop van het werk mee op vakantie deze zomer? “Een goede overdracht blijft cruciaal.”
Op het werk kun je je soms ergeren. Even ventileren kan de druk dan verlichten, maar pas op: te veel klagen is nefast voor je carrière!
Wil je zonder zorgen je vakantie tegemoet en ook ná je verlof nog even ongestoord nagenieten? 5 tips om stressvrij de kantoordeur achter je dicht te trekken.
Fietsleasing vanuit je werkgever is al jaren in opmars. En intussen vervoegt ook de zorgsector het peloton.
De meesten onder ons ervaren onze job af en toe wel eens als 'zwaar'. Maar wat maakt een beroep zwaar? En wat zeggen de officiële cijfers?