Het loon van een danser: ongeveer 1.200 à 3.000 euro netto
We vroegen fulltime danser Tommy Gryson (26) uit Kortrijk hoeveel hij netto per maand verdient ...
Vandaag legt Pierre Hauters uit Wenduine, beter bekend als Papa Chico, al zijn kaarten op tafel. Hij startte zijn carrière als DJ en werd in binnen-en buitenland gevraagd te spelen op de meest exclusieve feesten. Maar het nachtleven werd hem te zwaar en Papa Chico stapte over op kinderanimatie. Een slimme beslissing zo blijkt, want eind jaren ’80 werd hij de bekendste clown van Vlaanderen met zijn optredens in de Kinderclub van VTM.
Vandaag de dag treedt hij nog steeds op met zijn assistente en vrouw 'Vitamientje', maar hebben ze ook een echt imperium uitgebouwd: een boekingskantoor voor elk mogelijk feest, een magazijn vol goocheltrucs, een enorm klantenbestand, restaurant Jamboree in Blankenberge, een appartement in Knokke enzovoort …
Inkomsten:
Totaal: 4.110 euro/maand
Uitgaven:
Totaal: 2.449 euro/maand
“Ik heb in mijn carrière al zeker voor 1 miljoen euro aan goocheltrucs gekocht”, vertelt Chico. Zijn duurste act kwam uit Amerika en heeft hem 20.000 euro gekost. Daar heeft hij 1 jaar mee opgetreden. Nadien heeft hij die truc vervangen door 3 andere acts.
Spaarrekening:
Platencollectie:
Vastgoed:
Vermogen BVBA’s:
Totaal: 1.510.551 euro
Schulden:
(jh/kv) - Bron: VIER
3 december 2015We vroegen fulltime danser Tommy Gryson (26) uit Kortrijk hoeveel hij netto per maand verdient ...
Je bureaujob of bandwerk beu? Een liefde voor katten en het circus? Dan is deze openstaande functie misschien wel iets voor jou …
In het tv-programma ‘Hoeveel ben je waard?’ getuigen moedige Vlamingen over hun inkomsten, eigendommen en uitgaven. Zo ook politicus Herman De Croo.
Iedereen streamt tegenwoordig muziek via iTunes of Spotify bijvoorbeeld. Maar wat zijn de gevolgen daarvan voor de artiesten? Hoeveel verdienen zij hieraan?
In het tv-programma ‘Hoeveel ben je waard?’ getuigen moedige Vlamingen over hun inkomsten, eigendommen en uitgaven. Zo ook model Lynneke van den Heuvel.
Met je ogen draaien als je collega wat zegt. Of valse geruchten vertellen. Er wordt, spijtig genoeg, nog te veel gepest op de werkvloer. Waarom toch?
Oké, het gaat niet helemaal goed met de economie. Maar dat betekent niet dat jij je zomaar met het eerste het beste loon tevreden moet stellen.
Vaak worden de termen employer branding en employer marketing door elkaar gebruikt. Toch staan ze voor iets anders. Bij employer branding breng je jouw bedrijfscultuur op een zo aantrekkelijk mogelijke manier over. De volgende stap is employer marketing: je brengt de juiste boodschap naar de juiste doelgroep zodat ze voor jou komen of blijven werken.
De helft van de kmo’s krijgt sollicitanten over de vloer met onrealistische loonverwachtingen. Hoe komt dat? Er blijken diverse redenen in omloop.