10 beroepen die in 2050 'hot' zullen zijn
De digitale evolutie brengt heel wat nieuwe jobs met zich mee. Welke gaan in 2050 het meest 'hot' zijn?
Zijn er recente veranderingen in de arbeidswetgeving? Wat zijn de nieuwste tips & tricks om je carrière een boost te geven, een nieuwe job te scoren of de sfeer op je werk te verbeteren? Hoe zorg je zelf voor het perfecte evenwicht tussen werk en je privé? En hoeveel verdient iemand in een welbepaalde functie?
Op onze actualiteitspagina proberen wij zo goed mogelijk in te spelen op de laatste nieuwtjes in de arbeidswereld en je optimaal te informeren.
De digitale evolutie brengt heel wat nieuwe jobs met zich mee. Welke gaan in 2050 het meest 'hot' zijn?
Niets zo frustrerend als een baas die niet luistert. Medewerkers verwachten meer dan ooit dan hun leidinggevende open, oprecht en empatisch is.
Een leerkracht moet uiteraard meer kunnen dan kinderen leren dat één plus één gelijk is aan twee. Maar wat moet er nog in je DNA zitten om leerkracht te worden?
In België ben je qua loon sowieso verzekerd van minstens 1.955 euro bruto voor een 38-urige werkweek. Een pak meer dan het Europees gemiddelde, zo blijkt!
We hebben allemaal onze slechte gewoontes. Ze zijn vaak meer volhardend dan we zelf willen toegeven. Toch is er van af geraken geen onmogelijke taak...
Ondanks dat we al grote stappen hebben gezet blijft de ongelijkheid in salaris tussen mannen en vrouwen aantoonbaar. Ook vandaag. Hoe lossen we dat op?
Vroeger vanzelfsprekend, vandaag niet meer... Deconnectie van het werk in je vrije tijd vereist een inspanning in het digitale tijdperk. 5 tips!
ChatGPT bracht bij zijn lancering een kleine aardschok teweeg. Intussen is ook Bard op het toneel verschenen. Maar wat kan je er nu mee?
Je hebt vakantie, maar opeens krijg je telefoon van de baas. Hij heeft je verlof ingetrokken. Je moet dus komen werken! Kan dat zomaar? Jobat zocht het uit.
Hoe oud met je zijn om te werken als jobstudent? En hoeveel uren mag je dan werken?
We zijn steeds op zoek manieren om onze productiviteit op te schalen. Multitasken is een populaire methode om dat te doen. Maar werkt het ook echt?
Als student mag je dan wel een groentje zijn, je beschikt al over flink wat skills om de arbeidsmarkt met het nodige vertrouwen te betreden. Wij lijsten ze voor je op.
De zomer is voor sollicitanten het ideale moment om hun slag te slaan. Onder meer het warme weer en de langere dagen spelen in het voordeel van kandidaten.
Vakantie is hét moment om je hoofd vrij te maken en nieuwe inspiratie op te doen. Een reis weg vanuit je vertrouwde omgeving brengt heel wat voordelen met zich mee.
Even nood aan verandering van omgeving? Steeds meer mensen vertrekken op workation om werken met vakantie te combineren. Wij delen alvast zes tips om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken!
Heb jij al aan een carrièrebuffer gedacht? Een plan dat je achter de hand kan houden als je het niet meer ziet zitten op je huidige job? Lees er alles over.
Vele Vlaamse bedrijven bewijzen dat het mogelijk is om medewerkers met autisme te introduceren op de werkvloer. En dat heeft voordelen!
De meesten onder ons ervaren onze job af en toe wel eens als 'zwaar'. Maar wat maakt een beroep zwaar? En wat zeggen de officiële cijfers?
De meest gestelde vraag op een sollicitatiegesprek? 'Stel jezelf eens voor'. Maar hoe antwoord je daar nu correct op? Wij pluisden het voor je uit.
De populairste studentenjob? Dat is dit jaar de kassier, zo blijkt uit een rondvraag van Randstad. En de rest van de ranking?
Go for happy Magazine, hét magazine voor wie streeft naar geluk en groei op de werkvloer.
Lees nu