WhatsApp-vinger is modernste kwaaltje
Elektronisch communiceren blijkt slecht voor onze gewrichten. De WhatsApp-vinger is daarbij het modernste kwaaltje. 'De wat?' zegt u ...
Een online studie van marktonderzoeksbureau Harris Interactive bij 2.021 volwassen Amerikanen (18+) wijst uit dat 72 procent van de smartphonegebruikers zijn toestel het merendeel van de tijd binnen anderhalve meter bij zich heeft. Daarnaast blijkt dat drie op de vijf jonge smartphonebezitters hun smartphone checken van zodra ze wakker worden en 40 procent doet dit zelfs iedere tien minuten.
Het is bijgevolg amper een verrassing dat volgens de resultaten van de studie meer dan de helft (55 procent) zijn smartphone gebruikt tijdens het rijden, 35 procent terwijl men in de bioscoop zit en 33 procent tijdens een dinertje.
Ook 9 procent van de respondenten geeft toe zijn toestel tijdens de seks te gebruiken, in de leeftijdscategorie tussen 18 en 34 jaar is dat zelfs bij 20 procent het geval. Tot slot raadpleegt ongeveer een op de acht zijn toestel in de douche.
(nm) – Bron: Marketingcharts.com
24 juli 2013Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte
Elektronisch communiceren blijkt slecht voor onze gewrichten. De WhatsApp-vinger is daarbij het modernste kwaaltje. 'De wat?' zegt u ...
Organisaties blokkeren steeds vaker apps op de mobiele apparaten van hun werkgevers, zo blijkt. Welke apps komen het meest voor op de black- én whitelists?
App-gebruikers zijn volgens marktonderzoekbureau Multiscope onder te verdelen in zes verschillende groepen. Welk type ben jij?
Het gemiddeld aantal verstuurde e-mails per dag wordt geschat op 294 miljard. Het is dus geen wonder dat er heel wat e-mailverslaafden rondlopen ...
E-mail blijft het belangrijkste communicatiemiddel op het werk. 81 procent van de werknemers checkt zijn werkmails zelfs tijdens het weekend, zo blijkt.
Zoveel verlof opnemen als je wil? Klinkt verleidelijk, toch? Maar is iedere werknemer daar wel naar op zoek? Wij zoeken het voor je uit.
Welke extralegale voordelen zitten in de lift … en zitten er ook gekke tussen? We zoeken het uit.
Maar liefst 13.000 medewerkers van Familiehulp maken dagelijks het verschil om klanten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.