Offres d'emploi Horeca, tourisme, entretien »  Horeca - 9051 Afsnee :   4 jobs

Jobs par e-mail :

Désactivé
Activé

Chef Gerant Gent 38u

  • ISS Facility Services
  • Flandre orientale
  • Durée indéterminée
  • Je staat in voor de menuopmaak van het restaurant en voor de events ( buffetten, walking diners,...
  • Je bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en...

Chef gerant

  • AGO Jobs & HR
  • Afsnee
  • Intérim
AGO Gent FOOD is op zoek naar Chef gerant te St Denijs WestremCat 9Uurloon ? 21.44Te kiezen bepaalde duur of onbepaalde duurUurninzet 38 uur op...

Toonbankbediende & keuken - Gent - Snelle opstart

  • Client of Manpower
  • Afsnee
  • Intérim option contrat fixe
  • Klanten bedienen: Afrekenen van producten en verstrekken van wisselgeld.
  • Mise en place: Voorbereiden en beleggen van broodjes of slaatjes volgens recept.

Hulpkok

  • WZC SINT-ELIGIUS
  • Afsnee
  • Durée indéterminée, Durée déterminée
WZC Zonnehove (Sint- Denijs- Westrem) is een voorziening waar oudere bewoners een nieuwe thuis krijgen.  We zijn een Christelijk geïnspireerd...
D'autres ont aussi consulté
PARTENA PROFESSIONAL
PPP GENT
  • PPP GENT
  • Wetteren, Lede, Aalter, Laarne, Kalken, Ninove, Geraardsbergen
  • Freelance, Durée indéterminée, Durée déterminée, Indépendent
Delhaize
Delhaize
Delhaize
Ajoutez votre CV
Découvrez les emplois qui correspondent à votre profil en téléchargeant votre CV.

Le job a été sauvegardé

Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

Chef Gerant Gent 38u

Durée indéterminée, Temps partiel
En ligne depuis 2 jours sur Jobat.be

Chef Gerant Gent 38u

Description de la fonction

Je bent verantwoordelijk voor het medewerkersrestaurant en de events. Vanaf de voorbereiding tot de na-service, inclusief verschillende taken die betrekking hebben op management en administratie. 


1. Voorbereiding dienst:


  • Je staat in voor de menuopmaak van het restaurant en voor de events ( buffetten, walking diners, site downs,… ) in samenspraak met de contractmanager
  • Je bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties.
  • Je zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's.
  • Je staat in voor de werkplanning van het keukenpersoneel
  • Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades, desserten, patisserie  
  • Je braadt vlees, vis en gevogelte


2. Tijdens de dienst:


  • Je staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten in het restaurant en voor de events.
  • Je zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en presentatie).
  • Je waarborgt de hoge kwaliteit van alle diensten en gerechten.
  • Je respecteert hierbij een bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode en werkorganisatie 
  • Je geeft instructies aan keukenpersoneel 
  • Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden 


3. Na de dienst:


  • Je controleert en behandelt voedeseloverschotten en controleert de kwaliteit en versheid van producten   
  • Je zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen 
  • Je staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden.
  • Je voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen.
  • Je neemt deel aan vergaderingen en opleidingen.


Werkuren: van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 15u06


Profil

  • Je bent gepassioneerd door koken en klantenservice op hoog niveau
  • Je hebt een hotelopleiding min. A2 of gelijkwaardige ervaring
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent vlot in het stellen van prioriteiten.
  • Dankzij je charisma en ervaring ben je in staat om een team op lange termijn te leiden, te begeleiden en te motiveren.   
  • bent commercieel ingesteld, denkt mee met de klant, houdt rekening met zijn wensen en bent tevens proactief in uw aanpak.
  • Je hebt een goede kennis van de HACCP-normen.
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands.
  • Je bent toegewijd en punctueel en je gaat elke dag met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel naar je werk.  
  • Je bent zeer flexibel ingesteld qua werktijden en plaats van tewerkstelling
  • Je bent PC-vaardig


Offre

 


  • Kans op een vast contract in een dynamisch team, opleidingen en doorgroeimogelijkheden  
  • Aantrekkelijke zondagpremie
  • Een voordelige hospitalisatie en groepsverzekering
  • Een veelzijdige functie in een bedrijf dat belang hecht aan een collegiale omgeving en het welzijn van onze medewerkers. ISS = “een plaats waar je jezelf kan zijn!”   
  • Je werkt in een bedrijf met een internationale dimensie, met een professionele uitstraling en ondersteund door een sterk gevoel van samenhorigheid, cultuur en waarden  


 


Type de fonction :
Secteur :
Lieu de travail
Exigences
Bachelier à orientation professionnelle (Enseignement Supérieur de Type Court) Au moins 2 ans d'expérience Néerlandais

Vous êtes à la recherche d'un emploi : Horeca à Afsnee?

Alors vous avez atterri au bon endroit, Jobat.be propose 4 emplois à Afsnee dans la catégorie "Horeca", Personnel de cuisine inclus.

Vous trouverez la plupart des emplois dans les catégories "9000 Gand, 8000 Bruges" et "3500 Hasselt".