Zaalverantwoordelijke / Assistent manager
Description de la fonction
- Mise en place van de zaal en/of bar
- Ontvangst van de klanten
- Opnemen van bestellingen
- Serveren van dranken en gerechten, uiteraard beschikt je over de nodige kennis
- Beheren van een kassa
- Afruimen
- Bar-activiteiten, beheren van de voorraden, dranken aanvullen, sorteren van leeggoed, onderhoud van de bar
- Organiseren van de reserveringen en zorgen voor een optimale tafelbezetting
- Bestellingen brouwer
Profil
- Je hebt zin voor verantwoordelijkheid
- Je hebt een verzorgd voorkomen en bent stipt
- Goede fysiek, doordat de keuken op de eerste verdieping is
- Je hebt een passie voor de job, eten en wijnen
- Stressbestendig, collegiaal, dynamisch en enthousiast
- Probleemoplosser, je denkt mee met de zaak en bent klantgericht
- Je kunt binnen een klein team werken en streeft samen naar een perfect resultaat
- Je hebt de juiste drive en werklust om iedere service perfect te laten verlopen
- Werk zien is voor jou geen opgave, maar een evidentie
- Je hebt inzicht in stockbeheer en je volgt bestellingen en leveringen op
Offre
- Aantrekkelijke verloning: Een competitief loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden.
- Dynamisch team: Werk in een jong, gemotiveerd en enthousiast team.
- Moderne werkplek: Geniet van een hippe en inspirerende werkomgeving.
- Work-life balance: Een goede balans tussen werk en privé, met afwisselend een weekend vrij.
- Doorgroeimogelijkheden: Ontwikkel jezelf in een ambitieuze zaak die streeft naar kwaliteit en professionaliteit.