Ben jij een ervaren teamleader? bij voorkeur in de voedingssector? Beschik je over uitstekende people management vaardigheden en ben je een echte teamplayer met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw Profiel:
- Leidinggevende ervaring in productiebedrijven, bij voorkeur in de voedingsindustrie.
- People manager én teamplayer met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel.
- Communicatief en assertief waar nodig.
- Zelfstandig en initiatiefrijk.
- Analytisch en probleemoplossend met een hands-on mentaliteit.
- In staat om heldere en correcte rapporten op te stellen en zaken administratief goed op te volgen.
- IT-vaardig en vertrouwd met de courante Office-toepassingen.
- Uitstekende kennis van het Nederlands.
- Doordrongen van het belang van veiligheid, hygiëne, kwaliteit en productienormen en fungeer je hierin als voorbeeld.
- Kennis van kwaliteitssystemen (IFS, BRC, FSSC, etc.) is een pluspunt.
- Veiligheid draag je hoog in het vaandel.
Jouw Takenpakket:
- Leiden, begeleiden en coördineren van de productie van alle lijnen (room en dessert) gedurende jouw shift, in lijn met de geldende kwaliteits-, veiligheids- en hygiënenormen.
- Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.
- Coördineren van de verschillende productieafdelingen, interne logistieke handelingen en de technische dienst.
- Waken over de productieplanning en deze bijsturen waar nodig voor een vlotte, efficiënte productie.
- Verantwoordelijk voor een correct onthaal, opleiding en evaluatie van medewerkers, en ervoor zorgen dat ieder teamlid de juiste begeleiding krijgt.
- Controleren of elk eindproduct voldoet aan de opgelegde kwaliteitsnormen en zorgen voor een echte kwaliteitsbeleving op de werkvloer.
- Voortdurend zoeken naar efficiëntiewinst en voorstellen uitwerken op organisatorisch, productie- en logistiek vlak.
- Actief deelnemen aan overlegmomenten met collega’s en zorgen voor een vlotte communicatie en overdracht naar de volgende shift.
- Fungeren als voorbeeld en motiveren van jouw teamleden.
- Toezien op de correcte naleving van de regels rond veiligheid en hygiëne (HACCP) binnen het bedrijf en hierin een voorbeeldrol vervullen.
- Stimuleren van een positieve en opbouwende verstandhouding tussen teamleden en andere ploegen.