Keukenmedewerker
Description de la fonction
Bij Tita is géén standaard brasserie, het is een jonge, hippe zaak met een afwisselende en alternatieve kaart.
Een dagje bij Tita ziet er als volgt uit:
8.30u:
- keuken opstarten, brood en croissants bakken, taarten versieren
- soep maken
vanaf 09u ontbijt maken voor klanten:
- saladette aanvullenen en alles service klaarzetten
- enkele gerechten mise-en-place
vanaf 12u service LUNCH:
tussendoor:
- afwassen samen met zaalpersoneel
namiddag:
- taarten bakken
16u: start opkuis keuken
17.15: klaar
Bijkomende taken:
Foto's maken van de gerechten, foto's op de social media plaatsen met een leuk tekstje erbij.
Profil
- Je hebt een passie voor food en esthetiek.
- Je presenteert op een creatieve manier het eten. Je kleed ook graag een ruimte aan volgens een bepaald idee (bijvoorbeeld gevonden op pinterest).
- Je bent sociaalvaardig en een echte teamplayer.
- Je houdt van afwisseling en bent flexibel: soms moet je inspringen in de zaal.
- Je bent stressbestendig en kan goed multitasken.
- Je kan goed doorwerken.
- Je spreek goed Nederlands of Engels. Het is belangrijk dat je een van deze talen machtig bent omdat er vaak aanpassingen dienen te gebeuren aan de gerechten.
- Je hebt verantwoordelijkheidszin.
Offre
- Goed uurloon. Loon volgens de Barema's.
- Vergoeding woon-werk verkeer.
- Eco- en maaltijdcheques.
- gsm + gsm-abonnement.
- Afhankelijk van je verantwoordelijkheden, ontvang je nog meer extralegale voordelen.
- Directe indiensttreding is mogelijk.
- Je werkt één dag in het weekend, deze dag kan afgewisseld worden in overleg met collega's.
- Je werkt samen met 4 vaste collega's en tal van jobstudenten en flexijobbers.