Keukenmedewerker
Description de la fonction
- je wast en snijdt componenten; je zet benodigdheden klaar
- je helpt bij het bereiden van koude gerechten en het portioneren van warme gerechten
- je zet bepaalde zaken klaar. selfbedienigstoog klaarzetten
- je ruimt op en doet de afwas
- je zorgt voor de hygiënische bewaring van voedingsmiddelen
- je maakt werkinstrumenten en werkplaatsen schoon
- je staat in voor orde en netheid in de keuken
- je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden.
Profil
- Horeca opleiding- of ervaring is een pluspunt.
- Handig zijn in de keuken.
- Je hebt een verzorgd voorkomen.
- Je bent klantvriendelijk en servicegericht.
- Je bent polyvalent en stressbestendig.
- Je spreekt vlot Nederlands.
- Je kan in een team werken
- Flexibele werktijden schrikken je niet af.
Offre
- Vast contract
- 19 uur
- 1 op 2 weekend en feestdagen
- Werkzekerheid binnen een succesvolle onderneming
- Aangename werksfeer met toffe collega’s
- Hospitalisatieverzekering na één jaar dienst
- Competitief salaris in overeenstemming met jouw ervaring cfr. Barema’s
- Extra legale voordelen
- Training op de werkvloer
- Reële doorgroeimogelijkheden
- Werken voor de wereldleider in het leveren van foodservice en diensen, waar de medewerkers staan voor :
- 'Winnen via teamwork'
- 'Openheid, vertrouwen en integriteit'
- 'Nemen van verantwoordelijkheid'
- 'Passie voor kwaliteit' en een 'can do-mentaliteit'