Hulpkok
Description de la fonction
Voor een gastronomisch restaurant te 1785 Opwijk zijn we opzoek naar een enthousiaste teamplayer om de chef en souschef te ondersteunen. Samen verzorgen jullie de menu's.
* Ingrediënten doseren en mengen
* Bereiding en productie superviseren
* Voedselveiligheid controleren
* Werkblad en keukengerei klaarmaken
* Toestellen bedienen (oven, kookplaat, ...)
* Vlees en vis voorbereiden
* Goederen ontvangen, controleren en opslaan
* Groenten en fruit schoonmaken
* Koken of opwarmen van ingrediënten
* Voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen
* Menu's uitwerken en recepten creëren
* Gerechten presenteren en afwerken
* Werkplaats en materiaal schoonmaken
Profil
* Diploma hotelschool of ervaring in de keuken.
* Betrouwbaar, flexibel, teamplayer met passie voor horeca.
Wat je van ons krijgt
Offre
* Aantrekkelijk salaris.
* Extra legale voordelen en premies!
* Vrije zondagavond en bespreekbare werktijden.
* Toffe werkomgeving waar hard werken wordt beloond.