Bar- en zaalmedewerker
Description de la fonction
Jouw uitdaging
Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van de bar, keuken en het onthaal van Gustaaf Klimt. Als goede gastheer zorg je ervoor dat klanten zich thuis voelen. Je ontvangt klanten, helpt hen verder en je bereidt dranken en kleine gerechten. Achter de schermen werk je mee aan kwaliteitsverbetering in de horeca. Via procesverbetering, aandacht voor presentatie en nieuwe items op de kaart til je Gustaafs horeca op een hoger niveau. Je bereikt bovenstaande door:
- Het serveren van dranken aan de bar
- Het bereiden en/of opwarmen van eenvoudige gerechten (salades, warme gerechten, snacks, …)
- Het verzorgen van de presentatie van producten, warme en koude gerechten
- Het opdienen van gerechten aan tafel
- De bestelling opnemen
- Betalingen te ontvangen
- De mise-en-place voorbereiden volgens de verwachte verkoop
- Het bijhouden van de stock, bestellingen en houdbaarheidsdata
- Het proper en ordelijk houden van de bar, het onthaal, de keuken en alle materiaal en uitrusting
- De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
- Klanten te ontvangen, te registreren via het boekingssysteem en te informeren over de sportfaciliteiten
- Het regelmatig updaten van de kaart en het ontwerpen van nieuwe items op de kaart
- Het regelmatig inplannen van nieuwe suggestiebieren
- Het opstarten en afsluiten van de horeca en boulderhal
- Het toezien op de kwaliteit geleverd door alle barmedewerkers
- Het aansturen van barhelpers tijdens je shift
Profil
- Je hebt 2 jaar ervaring in de horeca
- Je bent zelfstandig en zoekt proactief naar verbeteringen
- Je bent klantvriendelijk en verzorgd
- Je houdt van communiceren en bouwt makkelijk een band op met mensen
- Je bent positief ingesteld en kunt goed met onvoorziene omstandigheden omgaan
- Je neemt verantwoordelijkheid
- Je werkt graag samen
Offre
- vast contract na sollicitatieproef
- klimabonnement
- warm, jong team
- veel vrijheid om gustaaf mee vorm te geven