1 op 2 werknemers ontevreden over loon
Bijna de helft van de bevraagde werknemers in de Jobat Salary Survey vindt dat hij te weinig verdient voor wat hij presteert.
Uit een poll van de Britse producent ECigaretteDirect bij 800 kantoorbedienden blijkt dat voor 31% van de ondervraagden problemen met het internet en email de vaakst voorkomende frustraties zijn op het werk. Voor bijna een vijfde van de respondenten (18%) is een onrealistische werkdruk de belangrijkste oorzaak van frustratie.
“Velen beseffen niet hoe stresserend een kantooromgeving kan zijn”, aldus de woordvoerder van ECigaretteDirect. “Het is echter geen verrassing dat problemen met het internet bovenaan de lijst staan. Vandaag zijn we ontzettend afhankelijk van het internet, waardoor we ons verloren en gefrustreerd voelen als dat wegvalt.”
(nm) – Bron: Express.be
25 mei 2012Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte
Bijna de helft van de bevraagde werknemers in de Jobat Salary Survey vindt dat hij te weinig verdient voor wat hij presteert.
Jaagt je baan je soms de gordijnen in? Dan ben je niet alleen. Liefst 38 procent raakt gefrustreerd door zijn baan.
De Belgische werknemer brengt gemiddeld zo’n 1.570 uren door op het werk, dus dan kan het er maar beter aangenaam toeven zijn. De grootste ergernissen?
Werkplekaanbieder Regus vroeg aan 250 Belgische kantoorwerkers wat hen het meest stoort. Onder meer afspraken niet nakomen behoort tot de ergernissen.
Veertig procent van de werknemers ergert zich aan collega’s die zich niet houden aan gemaakte afspraken, zo blijkt. Met alle gevolgen van dien ...
Een internationale enquête toont aan dat bijna drie op de tien werknemers hun werkomgeving mentaal onveilig én ongezond vinden.
Een werknemer van Blokker werd aan de deur gezet nadat hij zijn werkgever had beledigd op Facebook. Hij noemde zijn baas onder meer een ‘hoerestumperd’.
Wil jij je collega eens goed op stang jagen, dan kan muziek je daar bij helpen. Door een zorgvuldig uitgekiende playlist...
Er rust nog steeds een taboe op het bespreken en onderhandelen van het loon, zo blijkt. Gelukkig is de jongere generatie goed op weg om dit taboe te doorbreken!